Tom Collins

Det har længe været til diskussion mellem amerikanerne og englængerne, hvem der egentlig opfandt drinken Tom Collins. En af de sjovere historier om drinkens oprindelse er dog, at det hele startede som en joke tilbage i 1874, hvor en gruppe af unge mænd i New York begyndt at gå rundt på barer, og fortælle folk, at en mand ved navn Tom Collins gik rundt og talte grimt om dem. Folk begyndte så at gå rundt til de forskellige barer i byen for at finde den her mand ved navn Tom Collins, som talte grimt om dem. I sidste ende inspirerede det bartenters til at opfinde en drink ved navn Tom Collins, som de serverede, når folk gik op i baren og spurgte, om der var en Tom Collins til stede.  

 

Tom Collins bliver for det meste lavet på gin, så vi har valgt at bruge vores Fionia Gin - en helt klassisk gin, der passer godt til de fleste cocktails. 

Hent
Tilføj mine cocktail

Det skal du bruge:

4 cl Fionia Gin

2 cl Macarn Sukker Sirup

3 cl citronsaft 

Danskvand

Is

Sådan gør du:

Fyld Fiona Gin, citronsaft og Macarn Sukker Sirup i en shaker med is og ryst kort, så det bliver koldt. Si drinken over i et højt glas med is og top op med danskvand. Pynt med citron.