Raspberry Tom Collins

Vidste du, at Macarn Dark Raspberry vandt økologisk guld i 2018 i kategorien ”Detail drikkevarer”? Dommernes begrundelse lød således: "Den smager naturligt af hindbær. Smagen er autentisk og velafbalanceret. Den smager helt fantastisk for sig selv, men den er også perfekt i diverse cocktails. Her har vi givet en Tom Collins et lille pift med netop Macarn Dark Raspberry.

 

En af de sjovere historier om Tom Collins oprindelse går på, at det hele startede som en joke tilbage i 1874, hvor en gruppe af unge mænd i New York begyndt at gå rundt på barer, og fortælle folk, at en mand ved navn Tom Collins gik rundt og talte grimt om dem. Folk begyndte så at gå rundt til de forskellige barer i byen for at finde den her mand ved navn Tom Collins, som talte grimt om dem. I sidste ende inspirerede det bartenters til at opfinde en drink ved navn Tom Collins, som de serverede, når folk gik op i baren og spurgte, om der var en Tom Collins til stede.  

Hent
Tilføj mine cocktail

Det skal du bruge:

4 cl Fionia Gin 

1 cl friskpresset citronsaft

Macarn Hindbær Sodavand

En god håndfuld friske hindbær

Knust is

Sådan gør du:

Mos først hindbær med citronsaft og tilføj derefter is og gin. Top op med hindbærsodavand og pynt evt. med friske hindbær og mynte. For ekstra sødme kan det anbefales at gnide glassets kant med en citron og dernæst dyppe det i økologisk rørsukker.

Kan også nydes uden alkohol.