MIST G&T

Den populærere G&T blev faktisk opfundet ved lidt af et tilfælde. Tonic indeholder kinin og i 1700-tallet var kinin det eneste kendte middel mod den frygtede sygdom malaria. Malaria var ganske udbred i Indien, hvilket var et stort problem for den britiske flåde, der på det tidspunkt havde travlt med at kolonisere det meste af verden. Historien går derfor på, at for at få de britiske soldater til at drikke kininen, der havde en ganske bitter smag, fandt man på at blande den op med sukker og vand for at få det til at smage bedre – og på den måde var tonic opfundet.

 

Vi skal helt frem til 1858, hvor den første officielle tonicvand kom på gaden. Den bestod af kinin, danskvand og en række smagsstoffer. Ikke langt fra, hvordan man laver tonic i dag.

 

Alle ved naturligvis også, at tonic smager allerbedst, når det er bladet op med en god gin. Vi har valgt at bruge vores MIST gin til denne udgave. MIST er en økologisk gin lavet på enebær, tang og salturt. Tangen og salturten skaber en speciel og saltet smag, der er med til at gøre MIST til en helt særlig oplevelse. 

Hent
Tilføj mine cocktail

Det skal du bruge

2-4 cl MIST Gin

Macarn Indian Tonic

Tørret tang

Is

Sådan gør du:

Fyld is i et glas og tilføj Mist gin. Top op med Macarn Indian Tonic og pynt med tørret tang.