Dominicana

Dominicana er en lækker, cremet og blød cocktail, som blev opfundet af bartenderen Sasha Pertraske på hans bar Milk and Honey i New York i 2011. 

Hent
Tilføj mine cocktail

Det skal du bruge:

5 cl Fionia Dark Rum

5 cl Nyborg Kaffelikør

3 cl piskefløde

½-1 cl Macarn Sugar Sirup

Isterninger

Evt. revet muskatnød eller kakaopulver

Sådan gør du:

Hæld rom og kaffelikør i en shaker med is og shake indtil den er kold og si den over i et cocktailglas.

Shake piskefløde med sukkersirup og en isterning så fløden bliver luftig og kold. 

Hæld forsigtigt flødeblandingen over i cocktailglasset, evt. på en spiseske, så flødeblandingen lægger sig på toppen. 

Cocktailen kan gøres mere eller mindre sød ved justering af mængden af sukkersirup.

Kom evt. revet muskatnød eller kakaopulver på toppen.