Dominicana
Dominicana er en lækker, cremet og blød cocktail, som blev opfundet af bartenderen Sasha Pertraske på hans bar Milk and Honey i New York i 2011.
Dominicana er en lækker, cremet og blød cocktail, som blev opfundet af bartenderen Sasha Pertraske på hans bar Milk and Honey i New York i 2011.
Det skal du bruge:
5 cl Fionia Dark Rum
5 cl Nyborg Kaffelikør
3 cl piskefløde
½-1 cl Macarn Sugar Sirup
Isterninger
Evt. revet muskatnød eller kakaopulver
Sådan gør du:
Hæld rom og kaffelikør i en shaker med is og shake indtil den er kold og si den over i et cocktailglas.
Shake piskefløde med sukkersirup og en isterning så fløden bliver luftig og kold.
Hæld forsigtigt flødeblandingen over i cocktailglasset, evt. på en spiseske, så flødeblandingen lægger sig på toppen.
Cocktailen kan gøres mere eller mindre sød ved justering af mængden af sukkersirup.
Kom evt. revet muskatnød eller kakaopulver på toppen.